Melora Manuka méz Melora - Manuka méz 100+ MGO UMF5 250g

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Egyéb ajánlatok

 

Melora Manuka méz Melora - Manuka méz 100+ MGO UMF5 250g

9 500 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
nadabrahma-hangtalmasszazs.hu
Termékleírás
A mānuka méz az Új-Zélandon őshonos Mānuka bokor (Leptospermum scoparium) virágának nektárjából származik.
A Melora manuka mézet, helyi őstermelők , családi közösségek állíták elő és csomagolják Új-Zélandon .
Nemcsak MGO minősítéssel rendelkezik, de független laborokban, az UMF szintje is bevizsgálásra kerül. Erősség : MGO 100+ = UMF5
Kiszerelés : 250gA Melora manuka méz fenntartható módon , az őshonos manuka növényekből kerül kinyerése, Új-Zéland tengerparti régióiban .
A családias vállalat, s zoros partneri viszonyban dolgozik együtt, a helyi gazdákkal , akik ápolják és őrzik az értékes manuka fákat . Egészségügyi problémák , amikor ajánlott a manuka mézet a terápia részévé tenni: [ 01. ]
  • MRSA , H. Pylori és más emésztőrendszert is érintő fertőzések.
  • Gyomorfekély és Bélfekély esetén
  • Sebek , Égési sérülések regenerálásához
  • Torokfájdalo mra, Téli betegségek ellen
  • A vírusok legyőzéséhez
  • Cisztás Fibrózis
  • IBS
  • < strong>Gyomorégés , Reflux
  • Akné , Pattanások
  • Baktériumok ellen[ 02. ]
A manuka mézeken az MGO / UMF szám, a méz erősségét jelöli. Minél magasabb a szám, annál több benne a hatóanyag . Súlyos problémákra, ajánljuk a legerősebb (UMF15, UMF20) mézek alkalmazását. Alkalmazási javaslatok:
  • Önmagában , kanállal egyből az üvegből
  • Citromos limonádéhoz hozzáadva
  • Joghurthoz , Zabkásához keverve
  • Szószként, Sós ételekhez
  • Külsőleg, közvetlenül a sebre kenve
A manuka méz kiváló természetes cukorhelyettesítő mindennapi használatra. A méz állagáról és színérőlA Mānuka méz természetes termék, amelyet szezonális és regionális viszonyok befolyásolnak. Egyes területeken a mézek halványabb mézet termelnek, mint máshol.
A Mānuka méz íze is változhat , és a méz színe a fa életkorával sötétedhet .  A manuka méz hatása a Baktériumokra
A manuka méz hatóanyagai tulajdonképpen a baktériumok génállományára hatnak. Emiatt nem képesek a baktériumok a manuka fa méze ellen hatásosan védekezni, és nem is válhatnak rezisztenssé, ellenállóvá vele szemben. [ 03. ]
Az aktív manuka méz az első olyan méz, amelyet az orvostudomány hivatalosan is elismer. A tárolásárólHosszútávon, ideális 21 °C fok alatti hőmérsékleten tárolni.
A gyakori nagy hőváltozások , befolyásolják a manuka méz állagát és a benne lévő hatóanyagok szintjét is. Az UMF minősítésrőlAz UMF rövidítés a termék csomagolásán, angolul Unique Mauka Factor (Egyedi Manuka Faktor), garantálja a méz minőségét.
Az UMF jelölést csak azok a manuka méz termelők használhatják, akik betartják a z UMF méz szövetség szigorú, gyakorlati kódexét .
A szövetség hasonlóan működik mint a bio minősítő szervezetek. Rendszeresen ellenőrzi a termelőket .
A Melora csoport, tagja az UMF szövetségnek , ezért használhatja a termékeink az UMF jelölést. Licensz száma: #2015. A metilglioxál
A metilglioxál természetes módon keletkezik a manuka virág nektárjában , melyet a méhek begyűjtenek. Fontos az is, hogy a manuka mézben lévő metilglioxál ellenáll a hőnek, a fénynek , a testnedveknek és az enzimeknek is. Éppen ezért rendkívül különleges, és képes az olyan szupervírusok ellen is fellépni, mint a Streptococcus ( MRSA ), a H. Pylori vagy az E. coli.   [ 04. ] Az Új-Zélandi manuka méz Új-Zéland egy távoli, érintetlen paradicsomi sziget. Ezen az egyedülálló szigeten egzotikus és változatos őshonos növényfajok virágoznak. A Mānuka bokor, bőségesen nő szerte a szigetországban. A Melora csak a legkiválóbb növény termő területeket választja ki, a manuka mézek előállításához. A legerősebb Mānuka mézek előállításához egyedi éghajlati viszonyok szükségesek. A talaj, az éghajlat és az ökológiai környezeti feltételek együttesen ideális termesztési feltételeket teremtenek. A manuka méz történeteA manuka méz története, Új-Zéland első telepeseiig, az őslakos maorikig nyúlik vissza. A maorik " taongának " vagy lefordítva " kincsnek " nevezték ezt a csodálatos növényt.
A legtöbb kutatást a manuka mézzel, Pete Molán biokémikus végezte. Az 1980-as és 90-es években, egyértelműen igazolta antibakteriális hatását. Ezt követően az orvostudomány is felfigyelt rá, így egyes angolszász országokban, az erősebb manuka mézekből készült készítmények, gyógyszer szintű minősítést is kaptak. Kapcsolódó kutatások, publikációk:
  • [01. ]Health Benefits of Manuka Honey as an Essential Constituent for Tissue Regeneration -DOI:10.2174/1389200218666170911152240
  • [02. ]Enhanced Antibacterial Activity of MGO TM Manuka Honey complexed with -cyclodextrin (Manuka Honey with CycloPower TM ) -DOI: 10.31989/ffhd. v4i5.13
  • [03. ] Antibacterial potential of Manuka honey against three oral bacteria in vitro -
  • [04. ]Antibacterial activity of Manuka honey and its components: An overview -doi:  10.3934/microbiol. 2018.4. 655
 

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.